Menüsü

uçak bileti ara - Gazipaşa Düsseldorf

Filtreleri göster

Düsseldorf

  • Genel bilgi

    Resmi dil: Almanca
    Zaman dilimi: UTC+2 (yaz), UTC+1 (kış)
    Para birimi: Euro (EUR)

  • Yemek

    Öncelikle Alman mutfağında soslu et yemekleri popüler olduğunu söylemek gerek. Eğer et yemeklerini seven birisi ilseniz Düsseldorf'a geldiğinizde özel hardallı biftek denemeniz gereken bir lezzet. Flönz yemeği de Düsseldorf'a  özgü bir yemek türüdür.

  • Ulaşım

    Şehire ulaşım karayolu ve havayolu üzerinden sağlanmaktadır. Kente 8 km mesafede Düsseldorf Havalimanı bulunmaktadır. Havalimanı yılda 22 milyon yolcu ağırlamaktadır. Bunun yanı sıra ulaşımda tren ve otobüsler kullanılmaktadır.

  • Gece Hayatı

    Gece hayatı denince akla Altstadt gelmektedir. Burada peşpeşe dizilmiş barlarından dolayı burası 'dünyanın en uzun barı' olarak bilinmektedir. Şehir Almanya'daki partilerin ve eğlencenin merkezi konumundadır.  Düsseldorf'a geldiğinizde gece hayatının hareketliği nedeniyle ne mekan bulmakta ne de eğlenmekte zorluk çekeceksiniz.

Düsseldorf Gezi Rehberi

Düsseldorf Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin başkentidir. Kent Ren Nehri kıyısında yer almaktadır. Şehir dünyaca ünlü sanayi fuarlarıyla tanınmaktadır. Nüfusu 600 bin civarındadır.

Düsseldorf'da görülmesi gereken yerler

Medienhafen  Düsseldorf'a gittiğinizde mutlaka görmeniz gereken yerlerden. Düsseldorf 'un medya limanı olan Medienhafen eskiden sadece bir liman iken günümüzde şehrin en hareketli noktası konumundadır. Burada pek çok kafe, gece kulübü, mağaza ve otel yer almaktadır. Bunun yanı sıra şehrin en güzel mimari yapısına sahip yerlerden biridir.

Colorium kentin medya limanındaki Speditionstraße'de yer alan 17 katlı bir gökdelendir. Mimari yapsı bilinen gökdelenlerden farklı bir görünüme sahiptir. Farklı renklerin kullanıldığı bu yapı oldukça ilginizi çekecek ve elinizi ister istemez fotoğraf makinanıza götürecektir.

Düsseldorf 'da  yapılması gerekenler

Deniz kıyısında bir yürüyüşe çıkın. Tonhallenufer, Schlossufer, Rathausufer and Mannesmannufer olmak üzere toplamda 4 caddesideki deniz kıyısında yürüyüş yapmak hem bedeninize hem de ruhunuza iyi gelecektir.

Parlarda dolaşabilirsiniz. Düsseldorf'ın yeşilliği Avrupa'nın en güzellerinden olarak bilinmektedir. Şehrin en eski parkı Hofgarten doğa güzelliklerinin en iyi sergilendiği bir park. Bu eski park 17. yüzyılda kurulmuştur. Gidebileceğiniz bir diğer park ise Nordpark. Burada Japon bahçeleri de görmeniz mümkün.

Montavalo Caddesindeki Mercado Artesanal'a giderek burada satılan hediyelik eşyalardan alabilirsiniz. Özellikle Hint eşyalarının satıldığı bu pazarda zevkinize göre hatıralık veya hediyelik eşyalar satın alabilirsiniz.

Düsseldorf kentindeki 49 ilçesinden biri olan Altstadt'a gidebilirsiniz. Küçük eski kentin 300'den fazla bar ve diskoteği bulunmaktadır.

Yemek

Öncelikle Alman mutfağında soslu et yemekleri popüler olduğunu söylemek gerek. Eğer et yemeklerini seven birisi ilseniz Düsseldorf'a geldiğinizde özel hardallı biftek denemeniz gereken bir lezzet. Flönz yemeği de Düsseldorf'a  özgü bir yemek türüdür. Bunların yanı sıra bezelye çorbası da sık olarak sofralarda yer alan yemeklerin arasındadır. Şehre gelen turistler alman mutfağına özgü yemekler yemek adına Brauerei Schumacher veya  Schweine Janes restoranlarını tercih etmektedirler. Düsseldorf'ta içki olarak bira popülerdir. Şehirde bira içmek için gidebileceğiniz en popüler mekanlar Füchschen, Schumacher, Schlüssel, Uerige ve Brauerei Kürzer olarak sıralanabilir.

✔️ Gazipaşa'dan Düsseldorf'a uçuşları için eSky.com.tr’de özel fırsatlar mevcut mu?

eSky.com.tr web sitemizde düzenli olarak fırsatları ve seyahat tekliflerini düşük fiyatlarda güncellemekteyiz. Bizi takip edin ve ilham alın!

✔️

eSky.com.tr'de uçak bileti rezervasyonu yaparken ihtiyaçlarınıza göre farklı sigorta türleri de satın alabilirsiniz. Bu sayede seyahatiniz daha güvenli ve rahat olacaktır.

✔️ Gazipaşa'dan Düsseldorf'a destinasyonuna uçuş yaparken, konaklama rezervasyonu da yapabilirmiyim?

eSky.com.tr sitemizde Otel arama motoru sunmaktayız. Bunun sayesinde seyahat etmeden önce, konaklama yerinizi rezerve edebilirsiniz. Konaklama, biletten bağımsız olarak veya Uçuş + Otel paketinin bir parçası olarak da rezerve edebilirsiniz.

✔️ Hangi havayolları Gazipaşa'dan Düsseldorf'a uçuşları sunmakta?

eSky.com.tr sitemizde Gazipaşa'dan Düsseldorf'a uçuş teklifleri için sadece düşük maliyetli havayollarını değil, aynı zamanda yüksek standartta uzmanlaşmış olan havayollarını da sunmaktayız.

Havaalanları

Gazipaşa Düsseldorf

Otel mi arıyorsunuz? Düsseldorf'taki en iyi otelleri kontrol edin

Düsseldorf'ta otel bul