Menüsü

uçak bileti ara - Hahn Tralee

Filtreleri göster

Tralee

  • Genel bilgi

    Resmi dil: İrlandaca, İngilizce
    Zaman dilimi: UTC+1 (yaz), UTC+0 (kış)
    Para birimi: Euro (EUR)

  • Nehir Kıyısında Bir Şehir

    İrlanda'da, Tralee'nin daha önceki ismi Trá Lí veya daha resmi olarak Tráigh Lí'dir. Tam anlamıyla nehrin üzerinde duran bir şehir (anılan dilde - lee) anlamına gelir.

  • Sanatla Buluşma

    İrlanda'nın yerli kültürüyle ilgileniyorsanız, Tralee'de gerçek bir macera sizleri beklemektedir. Geleneksel İrlanda sanatını görebileceğiniz bir tiyatro olan Siamsa Tíre'ye uğramayı unutmamlısınız.

  • Yemek Festivali

    Tralee'de son birkaç yıldır, Eylül'ün dördüncü haftasonunda, Yemek Festivali organize edilmektedir. Dünya mutfaklarından yemekleri, bölgesel biraları ve ürünleri, doğrudan üreticilerinden tadabilirsiniz.

Tralee Gezi Rehberi

Tralee'de Gezilip Görülmesi Gereken Yerler

Tralee, İrlanda'nın güneybatısındaki County Kerry'de bulunan bir şehirdir. Ülkenin en batı noktası olan Dingle yarımadasında yer almaktadır. İrlanda'nın 14. en büyük kentsel yerleşim yeri olarak varlığını sürdürmektedir. Yeşile doyabileceğiniz doğası, kendine hayran bırakan manzarası ve sıcakkanlı insanlarıyla ilgi gören ülke; İrlanda Adası’nın altıda beşini kaplamaktadır. Başkent Dublin ülkenin en büyük şehridir. 2013 yılında dünyadaki en mutlu insanların yaşadığı şehir ve yaşanılacak en iyi şehir olarak tescillenmiştir. İrlandaca ve İngilizce olmak üzere iki adet resmi dilleri vardır. Nüfusun büyük bir kısmı konuşma dili olarak İngilizceyi tercih etmektedir. Para birimi olarak Euro’yu kullanmaktadırlar. Kent kültürünün en popüler unsuru, yaklaşık altmış yıldır organize edilen Tralee Uluslararası Festivali'nin Gülüdür.

Rose Tralee Festivali her yıl Ağustos ayında gerçekleşmektedir. Kutlamalar sırasında, genç bir İrlandalı kız, Festivalin Gülü olarak seçilmektedir. Seçilen kişi, şehir ve bölgenin bir büyükelçisi haline gelir ve özlemler, hırs ve sosyal sorumluluk ile karakterize edilmektedir. Seçime ek olarak, şehirde birçok etkinlik de yer almaktadır. Konserler, geçit törenleri, fuarlar ve havai fişek gösterileri bunlardan bazılarıdır. Ağustos ayında bu festivale mutlaka katılmanızı tavsiye ederiz.

Eğer bu tür çiçeklerin hayranı iseniz, güllerin sadece festivalin zamanında değil, her zaman önemli bir rol oynadıkları gerçeğiyle de ilgileneceksiniz. Tralee'de, beş binden fazla gül çeşidi bulunan bir gül bahçesi bulunan bir şehir parkı vardır ve sadece festival döneminde değil, yıl boyunca aktif bir şekilde hizmet vermektedir. En güzel görünümünü, özellikle çiçeklenme döneminde (ilkbahar) almaktadır.

Blennerville Yel Değirmeni, görülmesi gereken bir diğer önemli noktadır. İrlanda'nın en büyük işlek yel değirmeni olan şehrin yaklaşık olarak 2 kilometre dışında yer almaktadır.

Yorucu bir şehir gezisinden sonra acıktınız mı? Tralee büyük bir şehir olmamasına rağmen, gidebileceğiniz pek çok restoran bulacaksınız. İrlanda mutfağından lezzetler sunan restoranlar arasında, en çok popüler olanlar: Dominic Street 9'daki CROI, The Square 4'deki No. 4 veya Rock Street'teki Kirby's Brogue Inn'dir. Hızlı bir şeyler yemek istiyorsanız ve deniz ürünlerini seviyorsanız, The Mall 2'deki Quinlans Seafood Bar'ı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Tralee, Atlantik Okyanusu'nun bir parçası olan ve birkaç küçük ırmağın aktığı ve aynı adı taşıyan koyda yer almaktadır. Güzel plajlar, kum tepeleri ve lagünler dahil olmak üzere bir çok doğal alanı vardır. Düzenli bir şekilde organize edilen gezilerin birine katılarak, bu bölgeleri tekneyle gezebilirsiniz. En ilginç şeylerden biri, Derrymore adasında bulunan kuş cennetidir.

✔️ Hahn'dan Tralee'ye uçuşları için eSky.com.tr’de özel fırsatlar mevcut mu?

eSky.com.tr web sitemizde düzenli olarak fırsatları ve seyahat tekliflerini düşük fiyatlarda güncellemekteyiz. Bizi takip edin ve ilham alın!

✔️

eSky.com.tr'de uçak bileti rezervasyonu yaparken ihtiyaçlarınıza göre farklı sigorta türleri de satın alabilirsiniz. Bu sayede seyahatiniz daha güvenli ve rahat olacaktır.

✔️ Hahn'dan Tralee'ye destinasyonuna uçuş yaparken, konaklama rezervasyonu da yapabilirmiyim?

eSky.com.tr sitemizde Otel arama motoru sunmaktayız. Bunun sayesinde seyahat etmeden önce, konaklama yerinizi rezerve edebilirsiniz. Konaklama, biletten bağımsız olarak veya Uçuş + Otel paketinin bir parçası olarak da rezerve edebilirsiniz.

✔️ Hangi havayolları Hahn'dan Tralee'ye uçuşları sunmakta?

eSky.com.tr sitemizde Hahn'dan Tralee'ye uçuş teklifleri için sadece düşük maliyetli havayollarını değil, aynı zamanda yüksek standartta uzmanlaşmış olan havayollarını da sunmaktayız.

Havaalanları

Hahn Tralee

Otel mi arıyorsunuz? Tralee'deki en iyi otelleri kontrol edin

Tralee'de otel bul