Menüsü

Doncaster - Doncaster'e

Filtreleri göster

Doncaster

  • Genel bilgi

    Resmi dil: İngilizce
    Zaman dilimi: UTC+1 (yaz), UTC+0 (kış)
    Para birimi: İngiliz sterlini (GBP)

  • Yemek

    Şehirde yaygın olarak balık tüketilmektedir. Halk balık pazarlarından taze balık alarak damak tatlarını göre kızartmaktadırlar. Bunun dışında yerel yemeklerinde sunulduğu mekanlar mevcuttur.

  • Ulaşım

    Ulaşımda karayolu dışında havayolu seçeneği de yer almaktadır. Doncaster Sheffield veya Robin Hood havalimanı şehre 5 km mesafede yer almaktadır.  Şehirler arası ulaşımda demiryolu ağıda gelişmiştir.

  • Doncaster Müzesi

    Tarihe karşı ilgi duyanların muhakkak gitmesi gereken bir yer. Burada eski paralar, askeri zırhlar ve birçol tarihi eseri görmek mümkün.

Doncaster Gezi Rehberi

Doncaster'da görülmesi gereken yerler

Doncaster  İngiltere'nin Yorkshire ve Humber bölgesinde yer alan bir şehirdir.Don ve Trent ırmaklarının su bölümünün ayrıldığı noktada yer almaktadır.  Yerel halk tarafından şehrin ismi "Donny" olarak anılmaktadır. Şehrin nüfusu 100 binin üzerindedir. Kent, safkan İngiliz atı yetiştiriciliğiyle ünlüdür.

St George's Minster Katedrali şehirde yer alan en önemli mimariy yapılardan biridir. Orjinal yapı 1953 yılında yıkılmış  ve mimar Sir George Gilbert Scott tarafından 1853 yılında yeniden tasarlanıp 1854 ila 1858 yılları arasından inşaa edilmiştir. Bu mutheşem yapıyı görmeden geçmemek gerek.

Doncaster Müzesi  tarihe karşı ilgi duyanların muhakkak gitmesi gereken bir yer. Burada eski paralar, askeri zırhlar ve birçol tarihi eseri görmek mümkün

Conisbrough Kalesi 11. yüzyıldan bu yana ayakta kalmış tarihi bir bir ortaçağ kalesidir. Conisbrough ismi, "kralın kalesi" veya "kralın güçlendirilmiş yeri" anlamına gelmaktedir.

Doncaster'da neler yapılmalı?

Bir at çiftliğine giderek burada yetiştirilen safkan İngiliz atlarını görebilirsiniz.

Her yıl düzenlenen farklı festivallere katılabilirsiniz. Bunun için önceden düzenlenece olan festivaller hakkında bilgi toplamanız ve şehir ziyaretinizi ona göre planlamanız yeride olacaktır.

✔️ Doncaster'e uçuşları için eSky.com.tr’de özel fırsatlar mevcut mu?

eSky.com.tr web sitemizde düzenli olarak fırsatları ve seyahat tekliflerini düşük fiyatlarda güncellemekteyiz. Bizi takip edin ve ilham alın!

✔️

eSky.com.tr'de uçak bileti rezervasyonu yaparken ihtiyaçlarınıza göre farklı sigorta türleri de satın alabilirsiniz. Bu sayede seyahatiniz daha güvenli ve rahat olacaktır.

✔️ Doncaster'e destinasyonuna uçuş yaparken, konaklama rezervasyonu da yapabilirmiyim?

eSky.com.tr sitemizde Otel arama motoru sunmaktayız. Bunun sayesinde seyahat etmeden önce, konaklama yerinizi rezerve edebilirsiniz. Konaklama, biletten bağımsız olarak veya Uçuş + Otel paketinin bir parçası olarak da rezerve edebilirsiniz.

✔️ Hangi havayolları Doncaster'e uçuşları sunmakta?

eSky.com.tr sitemizde Doncaster'e uçuş teklifleri için sadece düşük maliyetli havayollarını değil, aynı zamanda yüksek standartta uzmanlaşmış olan havayollarını da sunmaktayız.

Havaalanları Doncaster'de

Doncaster'e uçan popüler hava yolları

Otel mi arıyorsunuz? Doncaster'deki en iyi otelleri kontrol edin

Doncaster'de otel bul