Menüsü

uçak bileti ara - Manchester Granadilla de Abona (Tenerife)

Filtreleri göster

Granadilla de Abona (Tenerife)

  • Genel bilgi

    Resmi dil: İspanyolca
    Zaman dilimi: UTC+1 (yaz), UTC+0 (kış)
    Para birimi: Euro (EUR)

  • Vergi Cenneti

    Avrupa Birliği'nde yer alan diğer ülkelerin aksine, Kanarya Adaları'nda satılan mallar KDV vergisine tabi değildir. Sadece yüzde 5 oranında bir miktar vergi ödenmektedir. Uygun fiyatlarda bulabileceğiniz birçok ürünü buradan kolayca satın alabilirsiniz.

  • Lavlardan Meydana Gelen Mağaralar

    Avrupa Birliği'nde yer alan diğer ülkelerin aksine, Kanarya Adaları'nda satılan mallar KDV vergisine tabi değildir. Sadece yüzde 5 oranında bir miktar vergi ödenmektedir. Uygun fiyatlarda bulabileceğiniz birçok ürünü buradan kolayca satın alabilirsiniz.

  • Karnavalın Deliliği

    Tenerife, her Şubat ayında coşkulu bir şekilde kutlanan karnavallara ev sahipliği yapmaktadır. Neredeyse tüm adada, yer sörfü yapılırken, Santa Cruz'da geleneksel bir sardalya cenaze töreni düzenlenmektedir (entierro de la Sardina).

Tenerife Gezi Rehberi

Granadilla de Abona (Tenerife) Şehrinde Görülmesi Gereken Yerler

Tenerife, yıllarca muz yetiştirmek için bilinen fakir bir ada olmuştur. 20. yüzyılın 60'lı yıllarında ilk havalimanını açıldıktan sonra, Avrupalılar için gözde bir tatil beldesi haline gelmiştir. Günümüzde, yoğun bir şekilde Granadilla de Abona'ya gelen turistler, bu Kanaryalı adada güzel zamanlar geçirmektedir. Orada görülmeye değer ne var?

Granadilla, tarihi yapıları, çok renkli sokakları ve düzgün mimarisi ile Tenerife'nin en güzel şehirlerinden biridir. Sıcak ve bunaltıcı gülerde, bol çeşitli bitki örtüsüne sahip olan mağaraları ziyaret ederek dinlenebilirsiniz. Kentin hayatının canlı olduğu küçük şehir meydanı, belediye binası önünde yer almaktadır. Meydanı ziyaret ettiğiniz zaman görebileeğiniz bir diğer önemli nokta ise, Hermano Pedro kilisesidir. Dikkat çeken ayrıntı ise, kayaların üzerine inşa edilmiş olan bir kilisedir. Her yıl, 29 Haziran'da Aziz Peter ve Paul'un günü kutlanmaktadır. Bu kutlamalar, geçit, dans ve müzik gösterinin olmadığı, geleneksel bir kilise fuarı şeklinde gerçekleştirilmektedir.

Şehrin yakınlardaki aktif olmayan El Teide yanardağını görmenizi tavsiye ederiz. Yanardağa ulaşmak için, Santa Cruz'da bulunan kurumdan izin alarak, ulusal parka yürüyerek gidebilirsiniz. Bir diğer seçenek ise, iki yönlü bilet (27 Avro) satın alarak kullanabileceğiniz teleferiktir. Biraz çaba gösterek çıkmanız gereken zirveye ulaştığınızda, nefes kesici bir panoramik görüntü sizleri karşılayacaktır. Kent merkezinden sahillere ulaşmanız oldukça kolaydır. En uzun doğal plajlardan Playa Tejita’yı, özel bir plaj olan El Duque’yi veya su sporları için mükemmel olan Fañabé’yi tercih edebilirsiniz. Santa Cruz bölgesinde biraz daha ilerleyerek, siyah plaj El Bollulo'yu, Los Gignates kayalıklarını ve Masca plajını görebilirsiniz.

Tenerife'de hangi yemeklerin tadına bakmalıyım ? Balıklar ve deniz ürünleri, hemen hemen her lokantada servis edilir. Barraquito ( Tia Maria likörlü kahve) içeceğinin, papas arrugadas (biberli mojo rojo ve kişnişli mojo verde ile ceket patatesleri) yemeğinin ya da geleneksel keçi peynirlerinin (queso de cabra) tadına mutlaka bakmalısınız. Geleneksel lezzetler olan, conejo en salmorejo (tavşan eti ve patatesle pişirilerek özel sos eklenir) ve churros de pescado’yu (mürekkepbalığı ve diğer deniz ürünleri, birlikte kızartılarak servis edilir ) da denemeden şehirden ayrılmamalısınız. En lezzetli ve kaliteli yemekleri nerede bulabileceğinizi biliyor musunuz ? Tasca Tierras del Sur, El Rinconcito de Hilario veya Restaurante Las Fuentes gibi yerler, yabancı turistler taradından tavsiye edilmektedir.

✔️ Manchester'den Granadilla de Abona'ya (Tenerife) uçuşları için eSky.com.tr’de özel fırsatlar mevcut mu?

eSky.com.tr web sitemizde düzenli olarak fırsatları ve seyahat tekliflerini düşük fiyatlarda güncellemekteyiz. Bizi takip edin ve ilham alın!

✔️

eSky.com.tr'de uçak bileti rezervasyonu yaparken ihtiyaçlarınıza göre farklı sigorta türleri de satın alabilirsiniz. Bu sayede seyahatiniz daha güvenli ve rahat olacaktır.

✔️ Manchester'den Granadilla de Abona'ya (Tenerife) destinasyonuna uçuş yaparken, konaklama rezervasyonu da yapabilirmiyim?

eSky.com.tr sitemizde Otel arama motoru sunmaktayız. Bunun sayesinde seyahat etmeden önce, konaklama yerinizi rezerve edebilirsiniz. Konaklama, biletten bağımsız olarak veya Uçuş + Otel paketinin bir parçası olarak da rezerve edebilirsiniz.

✔️ Hangi havayolları Manchester'den Granadilla de Abona'ya (Tenerife) uçuşları sunmakta?

eSky.com.tr sitemizde Manchester'den Granadilla de Abona'ya (Tenerife) uçuş teklifleri için sadece düşük maliyetli havayollarını değil, aynı zamanda yüksek standartta uzmanlaşmış olan havayollarını da sunmaktayız.

Havaalanları

Manchester Granadilla de Abona (Tenerife)

Manchester - Granadilla de Abona (Tenerife) güzergâhındaki popüler hava yolları

Otel mi arıyorsunuz? Granadilla de Abona'da (Tenerife)ki en iyi otelleri kontrol edin

Granadilla de Abona'da (Tenerife) otel bul